Ad van den Hoven

Van achtertuin en landgoed tot bedrijfstuin

Opdrachtgevers

Tot in de wijde omgeving van Alblasserdam kunt u de hoveniers van Ad van den Hoven tegenkomen. We werken namelijk voor uiteenlopende opdrachtgevers in de regio.


Zo werken we voor

  • particulieren. We hebben uiteenlopende klanten. De een betrekt ons bij de inrichting van zijn achtertuin. De ander heeft een villa gebouwd en laat ons de tuin aanleggen. Grote tuinen, kleine tuinen, ontwerp, aanleg, onderhoud: we kunnen veel voor u betekenen. Daarbij houden we van een goede prijs/kwaliteitverhouding.
  • bedrijven. De tuin om uw bedrijfspand is bepalend voor de eerste indruk. Wilt u een opvallende tuin met een bijzondere architectuur? Of kiest u vooral voor praktisch? Wij leggen de bedrijfstuin aan en verzorgen de inrichting van het terrein (zoals de aanleg van parkeerplaatsen). Daarnaast zorgen we voor het periodieke onderhoud. Daar hebt u geen omkijken naar.
  • instellingen. Of u nu een onderwijsinstelling of een zorginstelling bent, u hebt ruimte om uw pand. Functionele ruimte, maar ook ruimte voor ontspanning en/of groenbeleving. Wij ondersteunen u graag bij het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw buitenruimte!

Bedrijfsgegevens

Hoveniersbedrijf Ad van den Hoven b.v.
Staalindustrieweg 28
2952 AT Alblassserdam

Tel.: (078) 691 395 2
Mob.: 06 – 523 332 76
info@advandenhoven.nl

KVK nummer 24356118
B.T.W. nummer NL 8206.30.809 B01