Hello world! Please change me in Site Preferences -> This Category/Section -> Lower Description Bar

Ontwerp van tuinen

Het ontwerp van uw tuin

Is uw tuin aan vervanging toe? Hebt u een nieuw huis of bedrijfspand gebouwd en is het tijd voor de tuinaanleg? Dan is de eerste vraag: hoe gaat uw nieuwe tuin eruit zien? Wat wordt het ontwerp van uw tuin?

Creatief en haalbaar tuinontwerp

Als veelzijdig hoveniersbedrijf kan Ad van den Hoven het ontwerp voor u maken. Daarbij combineren we de creatieve inslag van een ontwerper met de praktische aanpak van een hovenier. Voordat we een schets maken, brengen we samen met u uw wensen in beeld. Hoeveel tijd wilt u aan het onderhoud besteden? Hoe gebruikt u de tuin: om naar te kijken, om te tuinieren, als speelruimte voor de kinderen, als plaats van ontspanning? Welk budget hebt u voor de aanleg? Daarnaast zijn we benieuwd naar de architectuur van uw woning, uw persoonlijke smaak en de inrichting van de omgeving.

Tuinen in elke stijl

Door met al deze aspecten bij het ontwerp rekening te houden, kunnen we meteen met een haalbaar plaatje komen. Een ontwerp dat uw verwachtingen overtreft. Daarbij kan het gaan om tuinen in vrijwel alle stijlen. Van nostalgische tuin tot landelijke tuin. Van schaduwtuin tot rozentuin. Van moderne tuin tot Japanse tuin. We hebben decennialang ervaring en idee├źn genoeg voor het ontwerp van een verrassende tuin. De tekeningen kunnen we voorzien van een beplantingsplan, zodat u en onze hoveniers precies weten waar welke beplanting komt. Bent u toe aan een goed ontwerp voor uw tuin? Maak een afspraak