Hello world! Please change me in Site Preferences -> This Category/Section -> Lower Description Bar

Onderhoud van tuinen

Tuinonderhoud in alle seizoenen

De hoveniers van Ad van den Hoven zijn dagelijks op pad voor tuinonderhoud. Veel particulieren, bedrijven en instellingen betrekken ons bij het onderhoud. U kunt het volledige tuinonderhoud, het jaar rond, aan ons uitbesteden. Inclusief het wekelijkse onderhoud: onkruid verwijderen, borders en bloembakken onderhouden en de straat schoonhouden. We kunnen u ook alleen ondersteunen bij specifieke onderhoudswerkzaamheden, zoals snoeien en bemesten. Voor verschillende zakelijke opdrachtgevers verzorgen we het onderhoud van de ruimte rond gebouwen en objecten.

Professioneel onderhoud

Eén ding is zeker: als u ons betrekt bij het onderhoud, wordt uw tuin professioneel onderhouden. Wij weten precies wat de beplanting nodig heeft om te blijven groeien en bloeien. Dat vertaalt zich in een tuin die er verzorgd en vitaal bij ligt. Dat zal niet alleen uw bezoekers opvallen. U geniet er zelf ook van, relaxend in uw tuinstoel of zittend op de rand van uw zwembad…

Onderhoudscontract

We komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken. In een onderhoudscontract leggen we vast wat we voor u doen en tegen welke voorwaarden. Zo krijgt u maximale zekerheid. Een goed onderhouden tuin voor een vast bedrag. Zullen we ’t eens persoonlijk bespreken?